Der findes ca. 600 familier i Danmark, som har børn, der er ramt af kræft. Dem ønsker vi at nå på den bedst mulige måde. Skriv gerne under gæstebog, hvis du har oplevelser eller tanker om dette.

Der findes utrolig mange mennesker, som er ramt af kræft enten på egen krop eller i deres familier.

Disse familier har brug for støtte, opmuntring og trøst.


Hvis jeg var en and

Beskrivelse:

“Hvis jeg var en and” er en børnecd som blev udgivet i december 2011. Den indeholder glade sange om livet, venner og kærlighed. Der er også blevet plads til et par godnatsange. ”Filippas sang” handler om en lille pige, som Lena Løbner har undervist i dansk og matematik. Hun døde pga. kræft i februar i år, og hele processen har været utrolig hård for familien at komme igennem. Lena følte sig knyttet til familien og midt i situationen skrev hun denne sang til Filippa. Familien har givet lov til, at sangen måtte bruges for at Filippa på en måde kan leve og trøste og opmuntre andre.

Et par sponsorer, venner af Håb for Alle og musikere har taget projektet til sig, og de har hjulpet til, at det er blevet en realitet. Et stort antal cd’er vil blive delt ud som gave til kræftramte familier i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

dkk : 149,-