$455 Raised 1 Donors $80000 Goal

Efter en undersøgelse, som er lavet for nylig, har man fundet ud af, at hver 3. barn i Israel lever i fattigdom. Håb for Alle har valgt at hjælpe en Børnelandsby, som tager sig af børn fra 4-18 år. De 350 børn, som bor her er alle i dyb krise fysisk og psykisk. De har været udsat for overgreb og deres forældre er kriminelle.
Hava og hendes mand, som er ledere for Børnelandsbyen tager hver weekend 15-16 børn med hjem for at de skal tage del i familiens liv og føle sig værdsat og elsket.
Håb for Alle samler ind til senge og andet udstyr, som de har brug for. Vi giver tøj, hjemmestrikkede trøjer og tæpper, som de er meget taknemmelige for. Vi synger for dem, når vi besøger dem, og de genkender os med det samme!
Børn og voksne i Børnelandsbyen blevet vores venner og vi brænder for at gøre deres hverdag lettere og gennem musikken være med til at bringe lægedom til de brudte hjerter.

 

Der er på cancerhospitalet 300 børn, som er ramt af cancer. Disse børn har både brug for medicin og behandlinger, og de har også brug for at glemme smerterne og være glade. Håb for Alle støtter cancerhospitalet med tilhørende hospice, så de kan komme på ture, ud og få positive oplevelser. Vi har også været nede med en bunke LEGO klodser og strikkede trøjer.
En af Håb for Alles kontaktfamilie har en datter, som fik cancer som 17 årig. Hun kæmpede en kamp for at vinde over sygdommen, og hun fortæller, at turene for hende var de bedste. At glemme hverdagen, kaste sig ind i nye oplevelser og opleve glæde og fred var med til at bevirke, at hun er fuldstændig rask i dag. Hun er blevet gift og har fået en lille dreng.
Håb for Alle ønsker at hjælpe cancerramte børn, også i Danmark, derfor har vi ikke glemt børn i andre lande, men vi har valgt at støtte Cancerhospitalet!

 

 

Donors

Related Post

Håb for Alle generelt

$455 Raised 1 Donors $ Goal

Håb for Alle tager producerer musik og bøger, synger for hjemløse, i fængsler og hvor der ellers

Julehjælp

$455 Raised 1 Donors $ Goal

Hvert år deler Håb for Alle julehjælp ud til dem, der har behov for det. Vi har oplevet, hvordan