Vi er:

En non-profit velgørenheds organisation.

En gruppe af mange dejlige frivillige, som gerne vil hjælpe, hvor der er brug for det

2 hænder: praktisk hjælp til de svageste og sang/opmuntring og inspiration i kirker og organisationer

 

Vi hjælper:

  • Kræftramte familier herunder cancerhospital i udlandet.
  • Hjemløse herunder børnehjem i udlandet.
  • På hospice rundt om i Danmark og udlandet.

Vi synger, snakker og deler gaver ud til de mest trængte. Vi tilbyder samtaler og forbøn, og vigtigst for os er, at vi bygger relationer, som kan bære frugt på langt sigt.

Værdierne er:

  • Omsorg
  • Nærhed
  • Tid
  • Kærlighed
  • Praktisk hjælp

 

Samarbejdspartnere:

Bestyrelsen består af:

Lena Løbner er formand og daglig leder af foreningen. Hun er opvokset i Afrika og Danmark, og har komponeret og indspillet musik siden hun var 15 år. Hun har mange års erfaring med at hjælpe mennesker på alle niveauer og har produceret mange cd’er med egne sange og skrevet 2 bøger. Hun er mor til to voksne døtre og mormor til 2 børnebørn.

Betina Anker- Wiik har megen erfaring med foreningsarbejde. Betina har siddet i mange forskellige bestyrelser gennem tiden, og i dag er Frank og Betina ledere af en familiekirke i Valby. Hun arbejder også som koordinator og taler i Danmark såvel som i andre lande.

Hanne Dalgaard har stor erfaring indenfor foreningslivet. Hun har startet en forening, som hedder ”kvinder i tjeneste”. Hanne har også startet Food4backup.dk.  Hun udgiver Netværksbladet, som er beregnet på at udruste og opmuntre kvinder og skabe et netværk i Danmark. Hanne Dalgaard taler og underviser i mange sammenhænge. Hun gift med Poul, som er forretningsmand og sammen har de 3 børn og også børnebørn.

Vejledning og coaching kommer blandt andet fra:

Familien Løbner-Madsen som alle arbejder med velgørenhed på mange niveauer

David Hudson, som er læge, præst og hjælper i mange lande og lederne af Familiekirken i Kbh.

Tina Gyldmark, coach og leder for frivillige på Hospice Sjælland

Samarbejde fungerer med Foreningen for frivillige ved Hospice, Hospice Forum Danmark, Foreningen for kunstnere i hospice, Kræftens bekæmpelse, organisationer og kirker i Danmark, på Færøerne, Island og i Sverige.