Lena Løbner er musiker og komponerer selv sine sange. Hun har indspillet over 30 cd’er og bruger sine sange ved koncerter rundt om i verden. Lena Løbner bruger sin musik i forbindelse med foreningens formål og arbejde. Hun kan bookes til både foredrag om sit liv og til at synge ved bryllupper, fester og begravelser.

Booking kan ske ved henvendelse: info@haabforalle.dk eller telefon: +4553606508

Svar på de 5 mest stillede spørgsmål:

Hvem er Lena Løbner?
Lena Løbner (57) er sanger, musiker og forfatter.
Hun er selvlært og har skrevet over 400 sange.
Hun er uddannet kontorassistent, NGO leder og Projektmanager.
Lena Løbner er stifter og leder af Den almennyttige velgørende forening Håb for Alle siden 2010.

Hvordan laver Lena Løbner sine sange?:
Lena Løbner skriver sine sange, når hun er i naturen. Hun skriver sange på rejser, hvor hun bliver inspireret af den kultur, hun møder. Tidligt om morgenen får hun ofte en melodi, hvorefter hun finder en tekst, der passer til. Sangene kan findes på Youtube og Spotify samt købes her

Hvornår startede Lena Løbner Foreningen Håb for Alle?:
Lena Løbner stiftede sammen med en bestyrelse sin forening den 10. oktober 2010 efter et ønske om at hjælpe hjemløse og forældreløse børn. Hun begyndte at synge på hospice og sidder nu i bestyrelsen for foreningen af frivillige ved hospice i Danmark.

Hvordan kan man støtte Foreningen Håb for Alles arbejde?:
Man kan læse om foreningens arbejde og sende støtte, enten øremærket eller generelt. Læs mere her

Hvor kan man høre Lena Løbners sange?:
Man kan finde de fleste af Lena Løbners sange på Youtube og Spotify og her i vores webshop

Hvor længe har Lena Løbner lavet musik?
Lena begyndte at spille guitar som 10-årig og blev hurtigt inspireret til at skrive sine egne sange. Musikken blev hendes tilflugtssted, hvor hun kunne synge om sine oplevelser og følelser, og som 15-årig tilbød en producent at indspille hendes sange for første gang. Derefter gik det let med at producere den ene cd efter den anden. I dag har hun produceret sange med børn, unge og voksne. Hun har produceret sin egen musik med forskellige studiemusikere og producere i Danmark.