Frygt ikke

60,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Lena har skrevet ud fra sit eget liv, hvordan du kan få magt over frygt i dit liv. Bogen “Frygt ikke!” er også et redskab for dig, som kender nogen, der har problemer med frygt og angst.

Støtte fra venner af Håb for Alle har gjort det muligt at få bogen ud, så vi vil fra Teamet sige Tusind Tak og Gud velsigne jer rigeligt!
Bestil her

Reaktioner fra læserne

”Det er en rigtig god lille vejleder til et godt liv med livskvalitet. Der er noget i bogen jeg personligt kan bruge! Jeg har allerede givet den ene væk – Bogen er god, fordi den er ærlig og går tæt på – der er ikke andre kristne biografier/bøger der så ærligt fortæller og vejleder og giver værktøjer til at håndtere livet når det gør ondt. Det er det der gør” Frygt ikke!” til noget enestående på det kristne bogmarked!! Og det er bare så helt fantastisk!!!”

Gurli Pedersen

”Tak for en rigtig god og helt fantastisk bog ”Frygt ikke!” som Jeg nu har læst. Min mand og Jeg har et hjem, hvor vi hjælper mennesker, og Jeg tror at bogen kan være til stor hjælp her. Den vil i hvertfald stå i bogreolen til fri afbenyttelse. Gud velsigne Jer.

Hilsen Karen”